Izborna i godišnja sjednica Skupštine HROS-a

U sjedištu Hrvatskog oldtimer saveza 1. travnja 2023. godine održana je izborna i godišnja IV. sjednica Skupština HROS-a. Na Skupštini je bilo nazočno 26 članova, predstavnika klubova od ukupno 28.
Najznačajniji dio ove Skupštine bio je izbor predsjednika i dopredsjednika za koje su jednoglasno izabrani Antun Presečki kao predsjednik i Slobodan Jelić kao do-predsjednik Hrvatskog oldtimer saveza u narednom mandatu od četiri godine.

Pod točkom razno istaknuto je da je novi član Saveza Oldtimer auto-moto klub Šibenik. Prokomentirani su neki od problema članica Skupštine koje je rukovodstvo HROS-a saslušalo te dalo uputu za postupanje. Tako je prokomentiran i kalendar susreta za 2023. godinu te kalnedar natjecateljskih susreta za automobile i motorkotače. Doneseni Pravilnik za predstojeće takmičenje bit će prihvaćen u svom prijedlogu od strane Upravnog odbora HROS-a na svojoj predstojećoj sjednici.

Jednom riječju nakon svečanog dijela Skupštine gdje su se skupštinari opustili uz ručak i okrepu restorana Presečki Grupe oldtimer sezona za 2023. g. zvanično može započeti.

Vezane novosti