Oldtimer rally u Ivanić-Gradu

U nedjelju 9.6.2024. godine održan je pod pokroviteljstvom Hrvatskog oldtimer saveza 7. Natjecateljski oldtimer rally dit “OTOK Ivanić” za 11. Veliku nagradau Ivanića. Okupilo se je 25 takmičara iz 5 hrvatskih oldtimer klubova koji su se takmičili za prvenstvo HROS-a u kategorijama za oldtimer motorkotače i mopede, sukladno Pravilniku za natjecateljske susrete HROS-a za 2024. godinu.

Natjecanje je održano u jutarnjim satima na poligonu Društva u Posavskim Bregima gdje je ujedno bio prijavak i start promotivne vožnje. Po završetku takmičenja održana je izložba oldtimer motorkotača i mopeda u sklopu Festivala igračaka kao sastavni dio postavke paviljona Zajednice tehničke kulture grada Ivanić-Grada. Nekon izložbe sljedeće odredište je bila Kuća za odmor “Villa Cesarica” u Graberju Ivanićkom gdje su se sudionici opustili u prirodnom ambijentu moslavačkih vinograda, uz okrjepu.

Svečana dodjela priznanja i pehara održana je u bistrou “Feniks” u Cagincu, te ručak i druženje. Ove godine 11. Veliku nagradu Ivanića osvojio je OTK Ogulin, drugi je bio dit OTOK Ivanić, a treće mjesto osvojio je OTK Rijeka. Zvanične pojedinačne rezultate možete pogledati >>OVDJE<< .

Na kraju dana prijateljski smo se svi skupa pozdravili i najavili sljedeće druženje u Rijeci na drugom ovogodišnjem takmičenju za prvenstvo HROS-a.

Vezane novosti